Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η οικογένειά μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαστικών από το 1954. Η εταιρεία με την επωνυμία «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «Mamas Wheels», ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται στην επισκευή και αλλαγή ελαστικών, στην ζυγοστάθμιση των τροχών, στην ευθυγράμμιση όλων των τύπων αυτοκινήτων (ΙΧ, 4×4, SUV, VAN, αγωνιστικές κατασκευές), στην επισκευή και αντικατάσταση του συστήματος ανάρτησης, καθώς και στην επισκευή και τοποθέτηση ζαντών αλουμινίου.

Με την πολύχρονη εξειδίκευσή μας, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να σας συμβουλέψουμε και να εξασφαλίσουμε για εσάς την μέγιστη ασφάλεια, την άνεση, τις επιδόσεις, την ανθεκτικότητα και τον καλό χειρισμό του οχήματός σας. Μην ξεχνάτε, πως τα ελαστικά αποτελούν βασικό εξάρτημα βελτίωσης της ασφάλειας κάθε οχήματος.

Στην «Mamas Wheels», συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών, χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία, εγγυόμαστε για κάθε μας εργασία και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, στις καινούριες -1000 τ.μ.- εγκαταστάσεις μας στην οδό Κλεισθένους 199, στον Γέρακα.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ