Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα μας έρχονται κοντά σας με τους ακόλουθους τρόπους:

• Με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier). Ο πελάτης χρεώνεται το κόστος της εταιρείας μεταφοράς (TNT). Το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος/των προϊόντων και από την περιοχή που αποστέλλονται και εμφανίζεται στον πελάτη πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται εντός 4-5 ημερών (εκτός περιπτώσεων δυσπρόσιτων περιοχών ή νησιών) από την ημερομηνία αποστολής. Τα προϊόντα φεύγουν από τον χώρο μας εντός 2 εργάσιμων ημερών.

• Παραλαβή από τον πελάτη. Μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε οι ίδιοι τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας κατόπιν ραντεβού. Σε αυτήν την περίπτωση, εμείς τα τοποθετούμε στο όχημά σας, όσο απολαμβάνετε τον καφέ σας στον άνετο χώρο αναμονής μας. 

• Με μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση γίνεται με πρακτορείο της επιλογής σας (ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΗ). Εμείς αναλαμβάνουμε δωρεάν τη μεταφορά της παραγγελίας σας μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας – εντός Αθηνών – κι εσείς επιβαρύνεστε το κόστος μεταφοράς. Η παράδοση των προϊόντων στο πρακτορείο γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο.